ZONNEPANELEN
ZAKELIJK

Zonnetje Mvdm 10jaar, uw zonnepanelen Specialist

Zakelijk zonnepanelen laten installeren door Mitchellvandermeij.nl

Pixel, uw zonnepanelen Specialist

Denkt u na over zakelijk in zonnepanelen installeren? Met zonnepanelen zakelijk aanschaffen wekt u uw eigen energie op, waarmee u minder afhankelijk bent van de prijzen op de energiemarkt. Zoekt u onafhankelijk advies over zonnepanelen. of wilt u meer weten over de kosten van het plaatsen van zonnepanelen.? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor zonnepanelen privé of zakelijk. Neem direct contact op voor zakelijk zonnepanelen installeren via onze website.

20170519 113338, uw zonnepanelen Specialist

Onze specialisten geven u advies op maat voor zakelijke zonnepanelen

Bent u op zoek naar een professioneel en betrouwbaar advies, om erachter te komen wat de beste zonnepanelen zijn. voor uw zaak? Wij helpen u niet alleen met een zorgvuldige selectie voor zonnepanelen met een maximale opbrengst, maar ondersteunen u ook bij het subsidietraject. Onze installateurs helpen u bij het bepalen van de juiste locatie, creëren een veilige situatie en zorgen dat de zakelijke zonnepalen snel en vakkundig geïnstalleerd worden. Ook voor zonnepanelen particulier. bent u bij ons aan het juiste adres. Zo bevestigen onze installateurs de zonnepanelen op het dak van uw woning of garage.

Van klein zakelijk tot groot zakelijk

Met ons eigen team van monteurs kunnen wij installaties doen van 20 tot 2000 of meer zonnepanelen. Wij doen jaarlijks meer dan 100 grote installaties voor de zakelijke markt en kunnen u altijd een maatwerk oplossing bieden. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van installeren en adviseren hebben wij alle benodigde expertise in huis. Bekijk hier alvast een aantal installaties die wij hebben gedaan.

DJI 0239 540x350 1, uw zonnepanelen Specialist
20190423 162723 1, uw zonnepanelen Specialist

Hoe kunnen we u adviseren

Wilt u een goed advies en weten wat er voor u de beste oplossing is? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij nemen dan contact met u op en bespreken uw wensen en vertalen dit naar een goed advies. Niet alleen helpen we u met de juiste keuze voor de zonnepanelen maar ook adviseren en helpen we u met het subsidietraject. Wij hebben hiervoor de expertise in huis. Neem gelijk contact met ons op en we gaan voor u aan de slag.

Wat zijn de voordelen van een zakelijke zonnepanelen installatie?

Een zakelijke zonnepanelen installatie brengt verschillende voordelen met zich mee. Niet alleen geniet u van een flinke zonnepanelen opbrengst., ook draagt de toepassing van zonne-energie bij aan een beter milieu. We hebben de vele voordelen van zonnepanelen zakelijk binnen onder andere de ZZP op een rij gezet:

  • Profiteer van belastingvoordeel bij zonnepanelen zakelijk

    Wanneer u zakelijk zonnepanelen laat installeren, creëert u uw eigen energiebron. Dit levert een enorme besparing op de energierekening. Bovendien kunt u de kosten voor zonnepanelen zakelijk afschrijven bij de belastingdienst. Dit leidt ertoe dat u aan het einde van het jaar een lager bedrag aan belasting hoeft af te dragen. De zonnepanelen mag u over een termijn van in totaal twintig jaar afschrijven.

 

  • Terug leveren stroom zonnepanelen zakelijk

    Sinds 1 januari 2021 geldt de terugleversubsidie voor het opwekken van stroom via zonnepanelen zakelijk. Als onderneming kunt u aan de hand van deze subsidieregeling een vergoeding krijgen voor elektriciteit die u aan het elektriciteitsnet teruglevert. Heeft u een groot project op het oog met minimaal vijfhonderd zonnepanelen? In dat geval kunt u gebruik maken van de SDE++ regeling. Bij deze subsidie krijgt u een vergoeding voor iedere kWh die u via zonne-energie opwekt. Hierbij geldt echter wel dat er ieder jaar een beperkt budget is voor deze regeling. Als onderneming moet u zich vooraf inschrijven om recht te hebben op deze stimuleringsregeling.

 

  • Diverse aftrekposten op de fiscale winst

    Wilt u een klein project opstarten met zonnepanelen zakelijk installeren? Als u kiest voor een zonnepanelen installatie van minstens 15 kW en een maximale aansluiting van 3x80A mag u door middel van de Energie-investeringsaftrek, kortweg EIA, 45 procent van de investering van de fiscale winst aftrekken. Gemiddeld profiteert u hierdoor van 11 procent fiscaal voordeel. Bij deze subsidie geldt ook dat er een beperkt budget beschikbaar is. Bovendien dient u ook deze subsidie vooraf aan te vragen. Ook kunt u gebruik maken van de Kleinschaligheidsaftrek, oftewel KIA. Als uw investering minimaal €2.401 en maximaal €323.544 is, mag u tot 28 procent van de kosten van de zonnepanelen aftrekken van uw fiscale winst. Verder heeft u met de Milieu-investeringsaftrek recht op nog eens 36 procent aftrek van de fiscale winst. Om er verzekerd van te zijn dat u recht heeft op deze aftrek, onderzoekt u de Milieulijst van het RVO. Ook kunt u recht hebben op het afschrijven van uw investering in milieuvriendelijke apparatuur via de VAMIL. Deze wijze van afschrijven zorgt ervoor dat de fiscale winst wordt beperkt, waardoor u minder belasting hoeft te voldoen. Om in aanmerking te komen voor de VAMIL is het ook van belang dat uw zonnepanelen installatie op de Milieulijst wordt vernoemd. Wij geven u graag informatie over de mogelijkheden voor uw zakelijk zonnepanelen opties.

Vraag uw offerte aan

Heeft u interesse in zonnepanelen voor een bedrijfspand? Vraag dan een hier offerte aan en u ontvangt van ons een op maat gemaakt voorstel.