ZONNEPANELEN
IN LISSE

WIJ REGELEN ALLES VOOR U

Laat professioneel zonnepanelen in Lisse installeren door Mitchell van der Meij

Ziet u de zonnepanelen bij de buren, familieleden of kennissen en wilt u dit ook? Het team van ing. Mitchell van der Meij geeft u professioneel advies over zonnepanelen in Lisse. Wij ontzorgen u van het volledige installatieproces; van leveren tot monteren. Bovendien beschikken wij over een eigen storingsdienst, zodat u geen omkijken naar de zonnecellen heeft. Meer informatie over onze service en tarieven? Vraag dan vrijblijvend een offerte op maat aan.

 

Voordelen van zonnepanelen kopen in Lisse

Het installeren van zonnepanelen biedt talrijke voordelen. Zo bespaart u honderden euro's op uw energierekening. Het hangt uiteraard van de hoeveelheid zonnepanelen af die u laat plaatsen, maar gemiddeld leveren zonnecellen € 820,- per jaar op. De kosten van de zonnepanelen verdient u dan ook in slechts 5 tot 7 jaar terug. Aangezien de zonnepaneel installatie over een garantietermijn van 25 jaar beschikt, geniet u jarenlang van een hoge opbrengst. Daarnaast doet de overheid er alles aan om de aanschaf van zonnepanelen zo interessant mogelijk te maken. Zo is het mogelijk om de 21 procent btw van de aanschaf en installatie terug te ontvangen. Het team van ing. Mitchell van der Meij zoekt alle kostenbesparingen voor u op en regelt de teruggave bij de belastingdienst.

Vraag meteen een offerte op maat aan

Kunt u niet wachten om zonnepanelen in Lisse op uw dak te laten installeren? Met een ervaring van maar liefst 10 jaar staan wij voor u klaar om de zonnecellen te monteren. Wij hanteren bovendien een groepskorting. Wilt u samen met uw buren zonnepanelen bestellen, dan ontvangt u 5 procent extra korting. Vraag direct een offerte op maat aan voor uw persoonlijke zonnepanelen advies.

Wilt u een vrijblijvende afspraak maken voor een eerlijk en deskundig advies over het plaatsen van zonnepanelen? Neem dan vandaag nog contact met ons op of vraag een offerte aan.

Vraag uw offerte aan

Heeft u interesse in zonnepanelen voor uw woning? Vraag dan hier een offerte aan en u ontvangt van ons een op maat gemaakt voorstel.