ZONNEPANELEN
IN LISSE

WIJ REGELEN ALLES VOOR U

Zonnepanelen van topkwaliteit in Lisse

Bent u op zoek naar een specialist in zonnepanelen in LISSE? Dan bent u bij ing. Mitchell van der Meij aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring in het leveren en installeren van zonnepanelen bent u verzekerd van topkwaliteit.

Zonnepanelen met 25 jaar garantie

Wij werken alleen met de allerbeste zonnepanelen en bieden u 25 jaar garantie op onze modellen. Zo weet u zeker dat uw investering het geld waard is. Met onze zonnepanelen verdient u uw investering bovendien binnen 5 tot 7 jaar terug. Bent u benieuwd wat ing. Mitchell van der Meij voor uw woning in LISSE kan betekenen? Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken. Wij geven eerlijk advies en een vrijblijvende prijsopgave.

Geld besparen met zonnepanelen

Als u zonnepanelen op uw dak laat plaatsen, ervaart u direct het effect hiervan op uw energierekening. U zult merken dat uw energierekening een stuk lager wordt, aangezien u een deel van de energie die u gebruikt zelf opwekt. Het rendement van zonnepanelen is daarmee hoger dan het rendement van de gemiddelde spaarrekening. Bent u benieuwd hoeveel geld u jaarlijks kunt besparen? Onze medewerkers rekenen dit graag voor u uit.

Wie is ing. Mitchell van der Meij?

Ing. Mitchell van der Meij is sinds 2011 actief als specialist in het leveren en plaatsen van zonnepanelen in LISSE. Onze vakmannen kunnen bouwen op jarenlange ervaring in het installeren van zonnepanelen bij particulieren, woningbouwverenigingen en particulieren. Met onze teams van specialisten nemen wij u de plaatsing van zonnepanelen geheel uit handen. Wij regelen de zonnepanelen van de levering tot aan de installatie en het onderhoud.

Wilt u een vrijblijvende afspraak maken voor een eerlijk en deskundig advies over het plaatsen van zonnepanelen? Neem dan vandaag nog contact met ons op of vraag een offerte aan.

Vraag uw offerte aan

Heeft u interesse in zonnepanelen voor uw woning? Vraag dan hier een offerte aan en u ontvangt van ons een op maat gemaakt voorstel.