ZONNEPANELEN
OP UW HUIS

WIJ REGELEN ALLES
VOOR UW WONING

 

Het team van ing. Mitchell van der Meij is gespecialiseerd in de advisering, levering en installatie van zonnepanelen.
Het complete traject van advies tot installatie bieden wij u aan.

De voordelen die wij u bieden :

  • Jarenlange ervaring
  • Een eigen team van experts staan voor u klaar
  • Eigen monteurs voor de installatie van uw zonnepanelen
  • Altijd A-merken zonnepanelen, omvormers en montagemateriaal¬†
  • Indien u met meerdere personen besluit om zonnepanelen aan te schaffen dan krijgt u 5% groepskorting.

Wij leveren u de kwaliteit die nodig is voor een goed werkende zonnepaneel installatie. Bekijk hier de reviews van onze klanten.

Welke zonnepanelen zijn geschikt voor mij?

De juiste zonnepanelen en omvormer kiezen is best lastig. Er zijn vele aanbieders, soorten, merken en type's zonnepanelen. Wilt u weten welke zonnepanelen nu echt geschikt zijn voor uw situatie? Neem dan nu contact met ons op en u krijgt van ons het beste voorstel voor uw situatie.. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze en geven u altijd een eerlijk en duidelijk advies. 

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

Dit is verschillend voor iedere woning en situatie en uiteraard kunnen wij u hierbij helpen. Op basis van uw gegevens zullen we u altijd het beste aanbod doen voor uw situatie. Vraag vandaag nog een een offerte aan en u krijgt van ons een duidelijk en helder voorstel. Wij werken enkel met A-merken waardoor u verzekerd bent van een aanbod waarbij de garantietermijn van 25 jaar op de zonnepanelen geen uitzondering is. 

Waar moet ik nog meer rekening mee houden?

Wij nemen al het werk uit handen voor u. Zodra het duidelijk is wat uw wensen zijn, sturen wij u een offerte op maat. Deze offerte bespreken we graag met u. Als u akkoord bent hoeft u verder niets meer te doen. Wij zorgen voor een zorgeloze installatie, zorgen dat u wordt aangemeld bij de energieleverancier en als u dat wilt verzorgen wij de BTW teruggave voor u. Wilt u meer weten of wilt u een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op, we gaan gelijk voor u aan de slag.

Vraag uw offerte aan

Heeft u interesse in zonnepanelen voor uw woning? Vraag dan hier een offerte aan en u ontvangt van ons een op maat gemaakt voorstel.