ZONNEPANELEN
PARTICULIER

Zonnetje Mvdm 10jaar, uw zonnepanelen Specialist

WIJ REGELEN ALLES VOOR UW WONING

27128e MvdM Beeldmerk, uw zonnepanelen SpecialistZonnepanelen voor particulier gebruik bij Mitchellvandermeij.nl

Bent u geïnteresseerd in zonnepanelen voor particulier gebruik? Met zonnepanelen draagt u niet alleen een steentje bij aan een beter milieu. Ook voorziet u in uw eigen energiebehoefte door op uw dak een particuliere energiecentrale te bouwen. Zo bespaart u kosten op de energierekening, terwijl u ook nog eens 100 procent groene energie gebruikt. Wilt u meer weten over het investeren in zonne-energie?

Het team van ing. Mitchell van der Meij is gespecialiseerd in de advisering, levering en installatie van zonnepanelen.
 

De voordelen die wij u bieden :

  • Jarenlange ervaring
  • Een eigen team van experts staan voor u klaar
  • Eigen monteurs voor de installatie van uw zonnepanelen
  • Altijd A-merken zonnepanelen, omvormers en montagemateriaal 
  • Indien u met meerdere personen besluit om zonnepanelen aan te schaffen dan krijgt u 5% groepskorting.

Het complete traject van advies tot installatie bieden wij u aan. Wij leveren u de kwaliteit die nodig is voor een goed werkende zonnepaneel installatie. Bekijk hier de reviews van onze klanten.

De voordelen van zonnepanelen particulier

Wanneer u zonnepanelen voor particulier gebruik laat installeren, profiteert u van talrijke voordelen. In de eerste plaats bespaart u flink op de kosten van uw energierekening. De investering die u maakt voor de installatie van de zonnepanelen, verdient u binnen een paar jaar alweer terug. Bovendien bent u door uw eigen stroomvoorziening minder afhankelijk van de wisselende prijzen op de energiemarkt. Daarnaast stijgt de waarde van uw woning door te investeren in zonnepanelen particulier. Uw woning ontvangt namelijk een hoger energielabel. Verder is de elektriciteit die met de zonnepanelen wordt opgewekt schone, groene energie. Op geen enkel moment in het proces komt er CO2 vrij. Zo draagt u bij aan een duurzame wereld.

Hoe vindt het opwekken van energie plaats?

Wilt u als particulier zonnepanelen kopen, dan zoekt u uiteraard informatie over de werking van de installatie. De zon geeft energie af in de vorm van licht. Vervolgens vangen de zonnepanelen dit licht op en transformeren dit naar elektriciteit. Ieder zonnepaneel bestaat uit meerdere zonnecellen. Een zonnecel is vervaardigd met twee lagen silicium. Op het moment dat het zonlicht de zonnecel bereikt, ontstaat er tussen deze twee lagen stroom. Deze elektriciteit kan echter nog niet meteen in uw woning worden toegepast. Hiervoor heeft u een omvormer voor zonnepanelen nodig. Deze omvormer geleidt de elektriciteit naar uw meterkast, zodat u daarna in uw woning volop van de elektriciteit kunt profiteren.

De salderingsregeling bij zonnepanelen particulier

Kiest u voor zonnepanelen inclusief installatie door onze experts van ing. Mitchell van der Meij? Dan maakt u gebruik van de voordelige salderingsregeling. Salderen betekent dat u de elektriciteit die u zelf niet nodig heeft, aan uw energieleverancier tegen hetzelfde tarief kunt verkopen. De energieleverancier trekt in dat geval de geleverde energie van de energierekening af. Aan het slot van het jaar verrekent de energieleverancier het bedrag voor het netto gebruik van de stroom. Deze regeling wordt in de komende jaren stapsgewijs afgebouwd, maar dat houdt in dat u de komende jaren nog kunt profiteren van deze lucratieve regeling.

Hoeveel zonnepanelen als particulier heb ik nodig?

De hoeveelheid zonnepanelen die u als particulier aanschaft, is volledig afhankelijk van uw situatie. Onze experts komen graag bij u langs voor een onafhankelijk advies voor zonnepanelen.. Je behaalt het meeste financiële voordeel door precies het aantal zonnepanelen aan te schaffen om aan uw jaarlijkse energieverbruik te voldoen. Om vast te stellen hoeveel zonnepanelen in uw geval optimaal zijn, zijn de volgende elementen van belang:

  • Een inschatting van het maximaal vermogen van de zonnepanelen particulier
  • Uw jaarlijkse energierekening om te onderzoeken hoeveel elektriciteit u verbruikt. Houd hierbij rekening met het geval u meer energie nodig in de toekomst, bijvoorbeeld doordat u een elektrische auto aanschaft, een hybride waterpomp laat installeren of op inductie gaat koken
  • Het oppervlak, de hellingshoek en de oriëntatie op het dak van uw woning

 

Zonnepanelen particulier kopen? Neem contact op met ing. Mitchell van der Meij

Met een jarenlange ervaring staat ons team van experts voor u klaar om zonnepanelen voor particulieren bij u te installeren. Wij werken uitsluitend met eigen monteurs, die dankzij een gedegen opleiding veilig en vakkundig de zonnepanelen installeren. Daarnaast maken wij enkel gebruik van A-merken zonnepanelen, omvormers en montagemateriaal. Schaft u met meerdere personen zonnepanelen bij ons aan? Dan ontvangt u bovendien 5 procent groepskorting. Neem vrijblijvend contact met ons op via de website voor een gratis offerte.

Vraag uw offerte aan

Heeft u interesse in zonnepanelen voor uw woning? Vraag dan hier een offerte aan en u ontvangt van ons een op maat gemaakt voorstel.