Zonnepanelen Lisserbroek

Mitchell van der Meij - de specialist voor zonnepanelen in Lisserbroek

 

Ook geld verdienen met het laten installeren van zonnepanelen in Lisserbroek? Het team van specialisten van ing. Mitchell van der Meij adviseert, levert en installeert uw zonnecellen vakkundig en voordelig. Op vrijwel ieder dak is het plaatsen van zonnepanelen mogelijk. Wij werken uitsluitend met eigen monteurs, die beschikken over de juiste opleiding en ervaring voor een veilige zonnepaneel installatie. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan.

 

De overheid stimuleert het installeren van zonnepanelen in Lisserbroek

 

De installatie van zonnepanelen in Lisserbroek is populair. De vele voordelen van zonnepanelen hebben hier uiteraard mee te maken. Zo leveren de zonnecellen gemiddeld circa € 820,- per jaar op. De zonnepanelen kosten verdient u dan ook binnen 5 tot 7 jaar terug. Bovendien stimuleert de overheid het aanschaffen van zonnepanelen door zowel particulieren als het bedrijfsleven. Via de fiscus ontvangt u bijvoorbeeld de 21 procent btw van de aanschafkosten op de zonnepanelen terug. Ons team van specialisten adviseert u graag over alle kortingen die in uw situatie mogelijk zijn.

 

Vraag nu een offerte op maat aan

 

Bent u benieuwd welke zonnepanelen voor uw dak het meest geschikt zijn? De deskundigen van Mitchell van der Meij voorzien u dankzij maar liefst 10 jaar ervaring van het juiste advies. Wij zijn groot genoeg om iedere zonnepanelen klus aan te kunnen, maar klein genoeg om de beste service te leveren. Vraag meteen een offerte op maat aan voor de zonnepaneel installatie bij uw woning of kantoorpand.

Vraag uw offerte aan

Heeft u interesse in zonnepanelen voor uw woning? Vraag dan hier een offerte aan en u ontvangt van ons een op maat gemaakt voorstel.