Zonnepanelen installeren

Laat uw zonnepanelen installeren door Mitchellvandermeij.nl

 

Denkt u erover na om zonnepanelen te installeren op uw woning of bedrijfspand? Door zelf energie op te wekken, verduurzaamt u niet alleen uw pand, ook bespaart u aanzienlijk op uw energierekening. Over het algemeen ontvangt u circa € 820,- per jaar met de zonnecellen. Dit houdt in dat u de zonnepanelen kosten binnen 5 tot 7 jaar kunt terugverdienen. Het team van ing. Mitchell van der Meij verzorgt professionele installatie van zonnepanelen door ervaren zonnepanelen installateurs. Benieuwd naar de soorten zonnepanelen en tarieven? Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan.

 

Nauwkeurig installeren van zonnepanelen

 

De installatie van zonnepanelen dient te worden uitgevoerd met precisie. Met name de richting waarin de zonnepanelen worden geïnstalleerd is enorm van belang. Over het algemeen ontvangt een dak op het zuiden de meeste licht op een dag. Zonnepanelen op een noordelijk gelegen dak, brengen fors minder op. Als u echter enkel beschikt over een dak op het westen of oosten, berekenen onze zonnepanelen installateurs of hoeveel opbrengst u krijgt bij het installeren van de zonnepanelen. Ook kan het zijn dat aan de zuidkant bomen of gebouwen voor schaduw zorgen, of er simpelweg te weinig plek is voor zonnecellen vanwege een schoorsteen of ramen. Onze installateurs voor zonnepanelen komen graag bij u langs om de situatie te onderzoeken.

 

De hellingsgraad bij de installatie van zonnepanelen

 

Naast de oriëntatie op de beste locatie waar de zonnepanelen geïnstalleerd kunnen worden, speelt ook de helingsgraad een belangrijke rol. Zonnecellen die zijn gemonteerd met een hellingsgraad van 30 tot 45 graden vangen het meeste zonlicht op. In sommige gevallen voldoet de helling en structuur van het schuine dak aan de vereisten, zodat de zonnepanelen meteen opgehangen kunnen worden. In andere gevallen is een constructie nodig om de zonnepanelen te installeren, bijvoorbeeld bij een plat dak of een schuin dak met een grotere hellingsgraad. Onze zonnepanelen installateurs adviseren hoe de zonnecellen het beste geplaatst kunnen worden voor een optimaal rendement.

 

Hoeveel zonnepanelen bij installatie mogelijk?

 

Hoeveel zonnepanelen er geïnstalleerd kunnen worden op uw dak, hangt volledig van de situatie af. Over het algemeen kunnen panelen op vrijwel iedere plek van het dak worden geplaatst. Er geldt echter in verband met de veiligheidsrichtlijnen wel een no-go zone van minimaal 20 en het liefst 50 centimeter vanaf de dakrand. Ook voor de windbelasting van de zonnecellen is dit van belang. Ook dienen de zonnepanelen zo geplaatst te worden, dat zij geen schaduw veroorzaken op de achterliggende panelen. Als u wilt dat het dak begaanbaar blijft, is een tussenruimte van 30 tot 50 centimeter bij bijvoorbeeld een plat dak ideaal.

 

Terugverdientijd kosten installatie zonnepanelen

 

Het team van ing. Mitchell van der Meij ondersteunt u bij de keuze voor de beste zonnepanelen tegen een scherp tarief. Wij werken uitsluitend met A-merken als het gaat om zonnepanelen, omvormers en montagemateriaal. Met deze zonnecellen bespaart u honderden euro's per jaar. Over het algemeen verdient u de kosten voor de zonnepaneel installatie dan ook in zo'n 5 tot 7 jaar terug. Aangezien zonnepanelen gemakkelijk 25 jaar meegaan, geniet u jarenlang van een enorme energie opbrengst. Bovendien stimuleert de overheid het aanschaffen van zonnepanelen. Daarom ontvangt u de 21 procent btw op de kosten van de zonnepanelen terug via de fiscus. Onze zonnepanelen installateurs ondersteunen u bij het verkrijgen van de kortingen en het aanmelden van uw zonnepanelen bij de energiemaatschappij, zodat u van zoveel mogelijk voordeel geniet. Zo heeft u er geen omkijken naar!

 

Onze specialisten adviseren, leveren en installeren uw zonnepanelen van A tot Z

 

Door de verschillende soorten zonnepanelen die op de markt zijn, kan het enorm lastig zijn om de meest geschikte zonnecellen in uw situatie te vinden. Met maar liefst 10 jaar ervaring adviseren onze zonnepaneel installateurs over de juiste zonnepanelen voor het dak van uw woning of kantoorpand. Wij werken enkel met eigen personeel, die over de juiste expertise en certificaten beschikken. Wij zijn klein genoeg om een uitstekende service te verlenen, maar ook groot genoeg om ieder project aan te kunnen. Daarnaast beschikken wij over een eigen storingsdienst, waardoor wij met duidelijke en heldere communicatie u meteen te woord staan.

 

Vraag meteen een offerte op maat voor zonnepanelen installeren aan

 

Bent u benieuwd hoeveel rendement u kunt behalen door zonnepanelen te installeren op uw dak? Ons team van experts geeft u duidelijk en eerlijk advies over de soorten zonnecellen die voor u geschikt zijn. Bovendien hebben wij de voordelige burenkorting. Als u samen met uw buren, kennissen of familiekring zonnepanelen door ons laat installeren, ontvangt u allemaal 5 procent korting. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan.

 

Vraag uw offerte aan

Heeft u interesse in zonnepanelen voor uw woning? Vraag dan hier een offerte aan en u ontvangt van ons een op maat gemaakt voorstel.