ZONNEPANELEN
IN SASSENHEIM

WIJ REGELEN ALLES VOOR U

Laat ons vakkundige team hoogwaardige zonnepanelen in Sassenheim installeren

Bent u inwoner van Sassenheim en bent u op zoek naar zonnepanelen voor op uw woning of bedrijfspand? Met zonnecellen kunt u op een duurzame manier energie opwekken. Niet alleen draagt u zo een steentje bij aan een beter milieu, ook bespaart u honderden euro´s per jaar op uw energierekening. Het team van ing. Mitchell van der Meij geeft u persoonlijk advies over zonnepanelen die in uw situatie passen. Meer weten over wat een zonnepaneel kost of hoeveel zonnecellen op uw dak geïnstalleerd kunnen worden? Vraag meteen vrijblijvend een offerte op maat aan.

 

De voordelen van het zonnepaneel installatiebedrijf Mitchell van der Meij

Met maar liefst 10 jaar ervaring heeft het team van ing. Mitchell van der Meij al veel tevreden klanten aan zonnepanelen in Sassenheim geholpen. Met onze kleine team leveren wij uitstekende service met directe communicatielijnen, terwijl wij groot genoeg zijn om ieder karwei aan te pakken. Wij werken bovendien uitsluitend met eigen monteurs, die over de juiste kennis en opleiding beschikken. Verder hebben wij een eigen storingsdienst.

 

Vraag een offerte voor zonnepanelen in Sassenheim aan

Bent u benieuwd welke zonnepanelen voor uw platte of puntdak geschikt zijn? Wij geven u een duidelijk en eerlijk zonnepanelen advies, tegen voordelige tarieven. Ons team hanteert bovendien een burenkorting. Dit houdt in dat als u samen met uw buren zonnepanelen laat installeren, u beiden 5 procent korting ontvangt. Vraag meteen een offerte op maat aan voor zonnepanelen in Sassenheim.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Vraag uw offerte aan

Heeft u interesse in zonnepanelen voor uw woning? Vraag dan hier een offerte aan en u ontvangt van ons een op maat gemaakt voorstel.