ZONNEPANELEN
IN SASSENHEIM

WIJ REGELEN ALLES VOOR U

De beste zonnepanelen van Sassenheim

U wilt zonnepanelen laten installeren, maar weet niet welke u moet kiezen. De aanschaf van zonnepanelen is voor de meeste mensen een flinke investering, u wilt daarbij liever niet over één nacht ijs gaan. Ing. Mitchell van der Meij geeft u graag een eerlijk advies over zonnepanelen voor uw woning in SASSENHEIM.

Zonnepanelen verdienen zichzelf terug

De investering in zonnepanelen verdient zichzelf terug. Doordat u zelf een deel van de energie op gaat wekken die u dagelijks gebruikt, gaat de energierekening omlaag. De aanschafkosten verdient u op die manier binnen 5 à 7 jaar terug. Daarna is het geld dat u met zonnepanelen bespaart pure winst. Dat is een hoger rendement dan u momenteel met een spaarrekening kunt behalen. Wilt u weten hoeveel geld u kunt besparen met zonnepanelen op uw woning in Sassenheim? Wij komen graag bij u langs om voor u de cijfers op een rij te zetten.

Zonnepanelen kiezen

Er zijn diverse soorten zonnepanelen op de markt. Bij de investering in zonnepanelen maakt u het liefst direct de juiste keuze. Wij werken enkel met zonnepanelen van A-kwaliteit, zo weet u zeker dat u een topproduct kiest. Bovendien bieden wij 25 jaar garantie zodat u zeker weet dat u uw geld in een duurzaam product investeert. De zonnepanelen worden geïnstalleerd door vakmannen met jarenlange ervaring en kennis van zaken. Op die manier garanderen wij u dat uw zonnepanelen deskundig worden geïnstalleerd.

Waarom kiezen voor ing. Mitchell van der Meij?

De teams van ing. Mitchell van der Meij bestaan uit experts die de installatie van uw zonnepanelen van A tot en met Z voor u regelen. Zijn uw buren in Sassenheim ook geïnteresseerd in zonnepanelen? Dan krijgt u bij ing. Mitchell van der Meij 5% groepskorting. Neem contact op voor meer informatie en advies.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Vraag uw offerte aan

Heeft u interesse in zonnepanelen voor uw woning? Vraag dan hier een offerte aan en u ontvangt van ons een op maat gemaakt voorstel.