ZONNEPANELEN
IN NOORDWIJKERHOUT

WIJ REGELEN ALLES VOOR U

Wek uw eigen energie op met zonnepanelen in Noordwijkerhout

Zoekt u zonnepanelen in Noordwijkerhout om een hoog rendement op uw energierekening te behalen? Het team van Mitchell van der Meij is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en installeren van zonnepanelen. Met maar liefst 10 jaar ervaring weet ons team u te voorzien van vakkundig en voordelig zonnepanelen advies. Ons team is groot genoeg om iedere klus aan te kunnen, maar klein genoeg voor directe communicatielijnen met een uitstekende service. Bovendien beschikken we over een eigen storingsdienst. Vraag meteen een offerte op maat aan voor zonnepanelen op uw dak.

 

De voordelen van zonnepanelen in Noordwijkerhout

Het laten installeren van zonnecellen levert u enorm veel voordeel op. Niet alleen draagt u bij aan een beter en duurzamer milieu, ook bespaart u aanzienlijk op de energierekening. Met zonnepanelen op uw dak geniet u jaarlijks van circa € 820,- voordeel. De kosten van de zonnecellen heeft u dan ook binnen 5 tot 7 jaar terugverdiend. Doordat de overheid bovendien de aanschaf van zonnepanelen stimuleert, krijgt u de 21 procent btw van de zonnepanelen kosten terug via de fiscus. Aangezien de zonnepanelen wel 25 jaar meegaan, ontvangt u jarenlang honderden euro's opbrengst.

Vraag meteen een offerte op maat aan

Bent u benieuwd of en hoeveel zonnepanelen in Noordwijkerhout er op uw dak geplaatst kunnen worden? Ons deskundige team geeft u graag persoonlijk advies over de zonnepanelen installatie. Bovendien geven wij een voordelige burenkorting van vijf procent als u samen met uw buren of andere bekenden zonnepanelen door ons laat installeren. Vraag vrijblijvend en gratis een offerte op maat aan.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Vraag uw offerte aan

Heeft u interesse in zonnepanelen voor uw woning? Vraag dan hier een offerte aan en u ontvangt van ons een op maat gemaakt voorstel.