ZONNEPANELEN
IN NOORDWIJKERHOUT

WIJ REGELEN ALLES VOOR U

Eerlijk en deskundig advies over zonnepanelen in Noordwijkerhout

Heeft u interesse in zonnepanelen, maar weet u niet goed waar u moet beginnen? Ing. Mitchell van der Meij staat u in NOORDWIJKERHOUT graag bij met eerlijk advies. De specialist in zonnepanelen kan bouwen op jarenlange ervaring in het installeren van zonnepanelen voor de particuliere en de zakelijke markt.

Waarom kiezen voor zonnepanelen?

Zonnepanelen zijn niet alleen goed voor het milieu, maar zorgen ook voor een flinke geldbesparing. De aanschafkosten van zonnepanelen verdient u binnen 5 à 7 jaar terug, maar de besparing op de jaarafrekening ziet u direct. Doordat u een deel van de energie zelf op gaat wekken, wordt de energierekening beduidend lager. Woont u in NOORDWIJKERHOUT? Dan komen wij graag bij u langs om de investeringskosten en de besparing voor u te berekenen.

De zonnepanelen van ing. Mitchell van der Meij

Met zoveel keuze kan het moeilijk zijn om de juiste zonnepanelen voor uw woning te kiezen. Wij werken echter enkel met de beste merken, zodat u zeker weet dat u kwaliteit in huis haalt. Bovendien krijgt u op onze zonnepanelen 25 jaar garantie. Deze garantietermijn zegt ook iets over de uitermate goede kwaliteit van onze zonnepanelen. Wij begrijpen dat de aanschaf van zonnepanelen een flinke investering is en bieden u dan ook graag topkwaliteit.

Wie is ing. Mitchell van der Meij?

Ing. Mitchell van der Meij is sinds 2011 de specialist in zonnepanelen in NOORDWIJKERHOUT en omgeving. Onze teams bestaande uit vakmannen met jarenlange ervaring realiseren jaarlijks ruim 800 installaties bij particulieren, bedrijven en woningbouwverenigingen in Zuid-Holland. Wij voeren alle werkzaamheden die bij het installeren van zonnepanelen komen kijken zelf uit.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Vraag uw offerte aan

Heeft u interesse in zonnepanelen voor uw woning? Vraag dan hier een offerte aan en u ontvangt van ons een op maat gemaakt voorstel.