ZONNEPANELEN
IN LEIDEN

WIJ REGELEN ALLES VOOR U

Alleen de beste zonnepanelen in Leiden en omgeving

Als u op zoek bent naar een specialist voor uw zonnepanelen in LEIDEN, komt u al snel bij ing. Mitchell van der Meij terecht. Sinds 2011 hebben wij met onze A-merken zonnepanelen naam gemaakt in Zuid-Holland. Wij verzorgen jaarlijks circa 800 installaties voor de particuliere en de zakelijke markt.

Waarom kiezen voor zonnepanelen?

Ten eerste is energie opwekken via zonnepanelen goed voor het milieu, maar het is natuurlijk ook leuk voor uw portemonnee. Met zonnepanelen kunt u immers veel geld besparen op de energierekening. Met deze kostenbesparing verdient u de investering in uw zonnepanelen in 5 tot 7 jaar volledig terug. Wilt u weten hoeveel geld u met zonnepanelen voor uw woning in LEIDEN kunt besparen? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de cijfers met u door te nemen.

Welke zonnepanelen heeft u nodig?

Welke zonnepanelen u kiest is afhankelijk van uw woning en uw budget. Wij werken enkel met de beste zonnepanelen van A-kwaliteit. Als u zonnepanelen laat leveren en installeren door ing. Mitchell van der Meij weet u zeker dat u voor kwaliteit kiest. Met de lange garantieperiode van 25 jaar bent u tevens verzekerd van een duurzaam product.

De voordelen van ing. Mitchell van der Meij

Kiest u voor zonnepanelen van ing. Mitchell van der Meij, dan kiest u voor:

  • Installatie door experts met jarenlange ervaring en gedegen vakkennis
  • De beste zonnepanelen, omvormers en montagematerialen
  • Eigen installateurs (geen derden)
  • Geheel verzorgde installatie van A tot Z
  • 5% groepskorting wanneer uw buren ook voor onze zonnepanelen kiezen

Bent u woonachtig in LEIDEN en heeft u interesse in onze zonnepanelen? Maak dan direct een afspraak voor een persoonlijk advies. Wij kunnen u direct een vrijblijvende offerte geven zodat ook u binnenkort kunt profiteren van zonnepanelen van topkwaliteit.

Vraag uw offerte aan

Heeft u interesse in zonnepanelen voor uw woning? Vraag dan hier een offerte aan en u ontvangt van ons een op maat gemaakt voorstel.