ZONNEPANELEN
IN DE BOLLENSTREEK

WIJ REGELEN ALLES VOOR U

Kies voor de zonnepanelenspecialist van de Bollenstreek

Bent u woonachtig in de Bollenstreek en heeft u interesse in zonnepanelen? Dan bent u bij onze experts van ing. Mitchell van der Meij in goede handen. Met ruim 800 installaties bij particulieren, bedrijven en woningbouwverenigingen per jaar mogen wij ons met recht een specialist in zonnepanelen noemen.

Ga voor zonnepanelen van kwaliteit

Niet alle zonnepanelen die op de markt zijn, zijn van goede kwaliteit. Maar hoe kiest u tussen alle merken het model uit dat wel voldoet aan uw verwachting? Wij werken alleen met zonnepanelen van A-merken en omvormers en montagemateriaal van topkwaliteit. Als wij de installatie van uw zonnepanelen mogen verzorgen, weet u zeker dat u de juiste keuze maakt. Wilt u weten wat de mogelijkheden voor uw woning in de BOLLENSTREEK zijn? Wij komen graag bij u thuis voor een persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte.

Geld besparen met zonnepanelen

Met onze A-merken zonnepanelen kunt u direct beginnen met geld besparen. U zult merken dat door de zonnepanelen uw energierekening flink zal dalen. Op die manier betaalt uw investering zich binnen 5 à 7 jaar terug. Een investering in zonnepanelen levert dus meer geld op dan het rendement op een spaarrekening.

Ing. Mitchell van der Meij, specialist in zonnepanelen

Bij ing. Mitchell van der Meij zijn vier teams van experts werkzaam die zonnepanelen installeren in de BOLLENSTREEK. Samen kunnen deze experts bouwen op jarenlange ervaring en de nodige vakkennis. Wij kunnen de installatie van zonnepanelen volledig voor u regelen. Ook de administratieve handelingen zoals aanmelding van uw zonnepanelen bij uw energiemaatschappij of een teruggave van de btw kunt u aan ons uitbesteden.

Heeft u interesse in de zonnepanelen van ing. Mitchell van der Meij? Neem dan direct contact op voor een persoonlijke advies op maat. Onze experts komen vrijblijvend bij u langs.

Vraag uw offerte aan

Heeft u interesse in zonnepanelen voor uw woning? Vraag dan hier een offerte aan en u ontvangt van ons een op maat gemaakt voorstel.