Zonnepanelen Hillegom

Zonnepanelen in Hillegom bestellen bij Mitchellvandermeij.nl

 

Bent u benieuwd wat zonnecellen voor uw energierekening kunnen doen? Het team van specialisten van ing. Mitchell van der Meij adviseert, levert en installeert A-kwaliteit zonnepanelen in Hillegom en omstreken. Ons team is klein genoeg om een uitstekende service te leveren, maar groot genoeg om ieder karwei aan te kunnen. Meer weten? Vraag dan vrijblijvend onafhankelijk advies over zonnepanelen aan via de website of ontvang een offerte op maat.

 

Waarom juist nu zonnepanelen in Hillegom?

 

Zonnepanelen in Hillegom laten installeren is juist nu een uitstekende keuze. Allereerst geniet je dankzij het opwekken van zonne-energie van een enorm rendement op uw energierekening. Gemiddeld verdient u € 820,- per jaar aan de zonnepanelen op uw dak. De kosten van de zonnepanelen heeft u dan ook binnen vijf tot zeven jaar terugverdiend. Bovendien stimuleert de overheid het gebruik van zonnepanelen. Zo ontvangt u in Hillegom op het moment 21 procent BTW retour van de Belastingdienst.

 

Vraag meteen een offerte op maat aan

 

Bent u benieuwd welke zonnepanelen in Hillegom voor uw dak het meest geschikt zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op of ontvang een offerte op maat. Bovendien hanteren wij een unieke burenkorting. Laat u samen met uw buren of andere bekenden een installatie uitvoeren, dan ontvangt u beiden 5 procent korting.

Vraag uw offerte aan

Heeft u interesse in zonnepanelen voor uw woning? Vraag dan hier een offerte aan en u ontvangt van ons een op maat gemaakt voorstel.