Zonnepanelen Bennebroek

Bestel zonnepanelen in Bennebroek bij MitchellvanderMeij.nl

 

Bent u van plan om zonnepanelen in Bennebroek te kopen? Het team van ing. Mitchell van der Meij ziet een stijgende lijn in het aantal zonnepanelen op zowel de particuliere als zakelijke markt. Het aanschaffen van zonnepanelen heeft dan ook verscheidene voordelen. Niet alleen ondersteunt u het behoud van het milieu, tegelijkertijd bespaart u ook op uw energierekening. Neem voor persoonlijke zonnepanelen advies contact met ons op of vraag direct een offerte op maat aan.

 

Voordelen van zonnepanelen in Bennebroek kopen

 

Het kopen van zonnepanelen in Bennebroek voor uw woning of bedrijfspand brengt meerdere voordelen met zich mee:

  • Jaarlijks een lagere energierekening met zonnepanelen op een plat dak, schuindak of gevel bespaart u meteen op uw energiekosten. Gemiddeld verdient u circa € 820,- per jaar. De zonnepanelen geven dan ook een rendement dat veel hoger is dan het rendement op uw spaarrekening bij de bank.
  • Binnen 5 tot 7 jaar terugverdienenVanwege de hoge opbrengst op de zonnepanelen, verdient u de zonnepanelen kosten eenvoudig terug. Over het algemeen is de terugverdientijd vanaf 5 tot 7 jaar. Aangezien de zonnepanelen in Bennebroek een garantieperiode van 25 jaar hebben, geniet u jarenlang van een opbrengst van honderden euro´s per jaar.
  • Gemeentelijke subsidie op zonnepanelenDe overheid stimuleert het gebruik van zonnepanelen met gemeentelijke subsidies. Op dit moment ontvangt u in Bennebroek 21 procent BTW retour van de Belastingdienst.

 

Vraag direct een offerte op maat aan

Het team van ing. Mitchell van der Meij levert al tien jaar zonnepanelen in Bennebroek van een hoogwaardige kwaliteit. Wij werken uitsluitend met eigen personeel, dat over de juiste opleiding en certificaten beschikt. Bovendien beschikken wij over de burenkorting. Als u samen met uw buren of andere bekenden een installatie van zonnepanelen laat uitvoeren, ontvangt u beiden 5 procent korting. Meer weten? Vraag direct een offerte op maat aan.

Vraag uw offerte aan

Heeft u interesse in zonnepanelen voor uw woning? Vraag dan hier een offerte aan en u ontvangt van ons een op maat gemaakt voorstel.