Zonnepanelen Bedrijf

Met zonnepanelen doet u een investering met voordelen voor uw portemonnee en het milieu. Bij Mitchell van der Meij kunt u deze investering zowel particulier als zakelijk doen, waarna wij een snelle en vakkundige installatie verzorgen. Onze panelen zijn altijd scherp geprijsd en gemaakt van de beste materialen. Zo kunt u voor een lange tijd van de voordelen van groene energie genieten.

 

Waarom kiezen voor zonnepanelen?

Zonnepanelen bieden diverse voordelen voor het milieu en uw financiële situatie, zoals het verlagen van de CO2-uitstoot. Daarnaast kunt u genieten van de volgende voordelen bij een investering in zonnepanelen.

 

Direct besparen

Bespaar gelijk op uw energierekening met zonnepanelen op uw dak. Deze panelen geven namelijk een veel hoger rendement dan het rendement van sparen bij de bank, en u kunt de opgewekte energie direct gebruiken. Zo hoeft u minder energie af te nemen bij een energiebedrijf. Wekt u energie op die u op dat moment zelf niet gebruikt of nodig hebt? Dan kunt u dit terugleveren aan het net.

 

Terugverdienen in 5 tot 7 jaar

Door het hoge rendement van zonnepanelen, kunt u deze investering snel terugverdienen, al binnen 5 tot 7 jaar zelfs. Ondertussen is de garantieperiode van zonnepanelen 25 jaar, waardoor ze een lange tijd meegaan. Hierdoor kunt u ook voor een lange periode geld besparen door de opgewekte energie van uw zonnepanelen.

 

Hogere woningwaarde

Net zoals een goede isolatie de waarde van woningen verhoogt, hebben zonnepanelen ook een positief effect op de woningwaarde. Zonnepanelen dragen bijvoorbeeld bij aan een beter energielabel, wat erg belangrijk is in de huizenmarkt. Deze investering voegt zodoende waarde toe aan uw woning, wat gunstig is in het geval van een eventuele verkoop. Zo bent u nog voordeliger uit met een zonnepaneelinstallatie.

 

Wat is mijn besparing?

U vraagt zich wellicht af: "Wat bespaar ik precies met mijn zonnepaneel?". Met zonnepanelen bespaart u per direct op uw energierekening, en met 10 zonnepanelen bespaart u bijvoorbeeld al snel 500 euro per jaar. De precieze besparing hangt af van diverse factoren, zoals het aantal zonnepanelen, de grootte en de ligging. Bent u benieuwd wat uw voordeel is? Bereken dan gemakkelijk de opbrengst van uw zonnepanelen met onze voorbeeldberekeningen.

 

Zonnepanelen voor particulieren

Bij Mitchell van der Meij kunt u zowel particulier als zakelijk zonnepanelen kopen. Door zonnepanelen particulier aan te schaffen, kunt u bijdragen aan een duurzame wereld en tegelijkertijd besparen op uw energiekosten. Bovendien is er veel keuze, waardoor u uw installatie helemaal zelf kunt samenstellen naar uw wensen en voorkeuren.

Met ons eigen team van zonnepaneel experts en onze uitvoerige kennis en jarenlange ervaring met zonnepanelen kunnen wij u verder helpen met al uw wensen. Vanaf het eerste klantencontact tot aan de oplevering van uw zonnepaneelinstallatie begeleiden wij u, waarbij we eerlijk en duidelijk advies geven. Overigens werken wij alleen met A-merken, waardoor onze panelen altijd van de hoogste kwaliteit zijn tegen een scherpe en eerlijke prijs.

 

Zakelijke zonnepanelen

Of kies voor zakelijke zonnepanelen en nuttig zakelijk advies, waarvoor u bij ons terechtkunt. Wij leveren en installeren namelijk ook zonnepanelen voor de zakelijke markt en begeleiden u met uw aanvraag. Met deze investering in duurzame energie kunt u als ondernemer genieten van een lange terugverdientijd en een beter energielabel. Tegelijkertijd bent u beter voorbereid op de toekomst, waarin duurzame energie en maatschappelijk verantwoord ondernemen steeds belangrijker worden.

Onderscheid uw bedrijf dus nu van de concurrentie met kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen van Mitchell van der Meij. Deze panelen leveren en installeren we naar uw wensen en voorkeuren, waarbij we maatwerk leveren en u adviseren over alle mogelijkheden. Ook voor vragen omtrent subsidies en de EIA-regulering kunt u bij ons terecht. Zo zorgen wij ervoor dat u de beste keuze maakt voor uw zakelijke zonnepanelen. Klik hier voor meer informatie.

 

Zonnepanelen klein en groot

Er zijn veel opties op het gebied van zonnepanelen, die zowel op schuine als platte daken gemonteerd kunnen worden. Bij Mitchell van der Meij hebben we jarenlange ervaring met allerlei soorten daktypes en de verschillende mogelijkheden voor een zonnepaneelinstallatie. Wij kunnen u helpen met het juiste aantal zonnepanelen voor uw dakconstructie en nemen de opties door voor zonnepanelen op nieuwe en bestaande daken. Wilt u bijvoorbeeld veel grote zonnepanelen of juist een aantal kleinere varianten? Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.

Zonnepanelen bedrijf Mitchell van der Meij

Zonnepanelen bedrijf Mitchell van der Meij is een bedrijf dat zich volledig gespecialiseerd heeft in het leveren en installeren van zonnepanelen. Als zonne-expert en gevestigd bedrijf in de zonnepanelen beschikken we over de juiste kennis om u advies te geven over de aanschaf van onze kwaliteitsproducten. Zo helpen wij u om de juiste keuze te maken en de ideale installatie samen te stellen voor uw particuliere woning of zakelijke investering.

Daarnaast hebben wij als zonnepaneel bedrijf met ons eigen personeel jarenlange ervaring in deze branche. Hierbij voeren we meer dan 1.100 installaties uit per jaar met een team van experts die u altijd en in van alles van dienst kunnen zijn. We leveren overigens zonnepanelen met een lange levensduur en de kwaliteit die nodig is voor een goedwerkende installatie. Bent u nog op zoek naar een installateur van zonnepanelen? Neem dan contact met ons op en wij helpen u verder. Lees hier meer over ons bedrijf.

 

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Vraag bij ons vrijblijvend een zonnepanelen offerte aan en kom er gelijk achter wat de mogelijkheden zijn en wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt tevens een offerte check-up laten uitvoeren door ons van een al ontvangen offerte, waarbij wij deze uitvoerig en op diverse punten controleren. Vul een aantal gegevens in en wij gaan direct voor u aan de slag.

 

Particuliere offerte aanvragen

Heeft u interesse in zonnepanelen voor uw particuliere woning? Vraag bij ons een vrijblijvende offerte aan en ontvang een op maat gemaakt voorstel voor een zonnepaneelinstallatie voor uw woning.

 

Zakelijke offerte aanvragen

Wilt u op uw bedrijfspand zonnepanelen laten installeren om groene stroom op te wekken en financiële voordelen te behalen? Vraag bij ons een offerte aan en ontvang een voorstel dat past bij uw wensen en voorkeuren.

 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Meld u aan voor onze nieuwsbrief door middel van uw naam en telefoonnummer, en blijf zo op de hoogte van aantrekkelijke aanbiedingen, het laatste nieuws en meer. Bij ons is er altijd nieuws vol energie.

Vraag uw offerte aan

Heeft u interesse in zonnepanelen voor uw woning? Vraag dan hier een offerte aan en u ontvangt van ons een op maat gemaakt voorstel.