Zonnepanelen advies

Ontvang zonnepanelen advies voor een goedwerkende zonnepaneel installatie

 

Heeft u interesse in duurzame vormen van energie en bent u op zoek naar helder en eerlijk zonnepanelen advies? Het team van ing. Mitchell van der Meij geeft al 10 jaar onafhankelijk advies over zonnepanelen voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Wij werken enkel met ons eigen personeel, die beschikken over de juiste opleidingen en certificaten. Ons team is klein genoeg om uitstekende service te leveren, maar groot genoeg om ieder karwei aan te pakken. Wilt u meer weten over het installeren van zonnepanelen of over de zonnepanelen kosten? Neem dan contact op voor meer informatie of vraag een offerte op maat aan.

 

Welke zonnepanelen zijn geschikt? Het juiste zonnepanelen advies

 

Het kiezen van de juiste zonnecellen en omvormer is nog vrij ingewikkeld. Er zijn immers talloze aanbieders, merken, soorten en types zonnepanelen. Bovendien hangt het van uw situatie af, welke materialen u nodig heeft. Beschikt u bijvoorbeeld over een plat of schuin dak? Bij een plat dak heeft u materialen nodig om de zonnepanelen schuin te monteren. Dankzij onze jarenlange ervaring weten onze specialisten direct aan uw wensen te voldoen. Wij werken bovendien uitsluitend met A-merken, waardoor u zo lang mogelijk plezier heeft van de zonnepanelen.

 

Onafhankelijk advies over zonnepanelen voor het optimale rendement

 

Naast het bijdragen aan een beter milieu, bespaart u met zonnepanelen wel honderden euro's per jaar op uw energierekening. Door uw zonnepanelen op de meest optimale locatie op uw dak te plaatsen, behaalt u zoveel mogelijk rendement. Onze specialisten komen graag bij u langs met zonnepanelen advies over de beste plek in uw situatie. Op die manier verdient u de kosten van de zonnepanelen over het algemeen binnen 5 tot 7 jaar terug. Aangezien zonnepanelen over een garantietermijn van 25 jaar beschikken, betekent dit dat u jarenlang geniet van een enorme opbrengst. Daarnaast stimuleert de overheid het kopen van zonnepanelen. Het is daarom mogelijk om via de belastingdienst de 21 procent btw op de aanschaf van de zonnepanelen terug te ontvangen. Wij geven u graag zonnepanelen advies met betrekking tot de kortingen die u voor u beschikbaar zijn. Wij melden uw zonnepanelen graag voor u aan bij de energiemaatschappij of vragen kortingen voor u aan. Zo geniet u zorgeloos van uw zonnepanelen.

 

Ontvang vrijblijvend een offerte op maat aan

 

Bent u benieuwd hoeveel zonnepanelen er op uw dak passen, of welke merken voor uw huis heeft meest geschikt zijn? De specialisten van ing. Mitchell van der Meij geven u graag professioneel zonnepanelen advies. In een offerte op maat berekenen wij eerlijk en helder welke kosten u kunt verwachten bij de aanschaf van zonnepanelen. Bovendien hanteren wij een burenkorting. Als u samen met uw buren, familie of kennissenkring zonnepanelen door ons laat installeren, geven wij ieder van u 5 procent korting. Vraag direct een offerte op maat aan.

Vraag uw offerte aan

Heeft u interesse in zonnepanelen voor uw woning? Vraag dan hier een offerte aan en u ontvangt van ons een op maat gemaakt voorstel.