Wat zijn de nieuwste zonnepanelen

Wat zijn de nieuwste zonnepanelen?

 

De ontwikkelingen rondom zonnepanelen gaan continu door. Leveranciers van zonnepanelen creëren innovatieve technieken om de zonnepanelen alsmaar te verbeteren. Niet alleen draait het hierbij om een maximaal rendement, maar ook de hoeveelheid toepassingen wordt voortdurend uitgebreid. Benieuwd wat de nieuwste zonnepanelen zijn? Het team van ing. Mitchell van der Meij is op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen binnen de zonnepanelen markt. Neem vrijblijvend contact op voor deskundig zonnepanelen advies of vraag meteen een offerte op maat voor het installeren van zonnepanelen aan.

 

De nieuwste zonnepanelen: PERC

 

Recent is er een nieuwe technologie ontstaan op het terrein van de zonnepanelen die Passivated Emitter Rear Cell, oftewel PERC, wordt genoemd. Dankzij deze techniek is het mogelijk dat een zonnecellen ook bij minder licht uitstekend functioneren. Dit betekent dat ook bij een bewolkte dag u nog steeds van een fantastische opbrengst geniet. De achterzijde van deze panelen wordt volledig geleid. Dit betekent dat de springende elektronen niet meer door middel van draadjes afgevoerd worden, maar dit volledig achter een scherm gebeurd. Dit zorgt ervoor dat er meer fotonen kunnen ontsnappen, die vervolgens in enorme aantallen in elektronen worden omgezet. Dit heeft een uitstekende prestatie als resultaat.

 

De nieuwste zonnepanelen met het hoogste rendement

 

Bij de ontwikkeling van de zonnepanelen staat het verhogen van het rendement voorop. De nieuwste zonnepanelen van 2019, 2020 en 2021 laten zien dat het vermogen hoger ligt dan ooit tevoren. Het maximale vermogen van een zonnepaneel bevindt zich nu op 400 Wp, maar er zijn al leveranciers die bezig zijn met het ontwikkelen van zonnepanelen met een vermogen van 500 Wp.

 

De nieuwste zonnepanelen met een thuisbatterij

 

U wekt met uw zonnepanelen de meeste zonne-energie op gedurende kantooruren. Gewoonlijk zijn dit echter de tijden waarop u wellicht niet thuis bent. Gedurende de avonduren maakt u echter volop gebruik van energie, maar dat zijn de tijdstippen waarop de zonnepanelen vrijwel geen stroom leveren. Met een thuisbatterij is het mogelijk om de energie te kunnen toepassen op het moment dat u het nodig heeft. U beschikt zo altijd over een hoeveelheid eigen groene stroom op voorraad. Op dit moment bestaan er al mogelijkheden voor zonnepanelen met een thuisbatterij, maar deze zijn nog wel kostbaar. De verwachting is dat deze vorm van zonne-energie in de toekomst goedkoper wordt.

 

Daling van de zonnepanelen tarieven

 

Sinds het einde van de jaren '90 maakt de prijs voor zonnepanelen een flinke daling door. De enorme belangstelling voor zonnepanelen, subsidies van de overheid en concurrerende leveranciers zorgen ervoor dat de zonnepaneel installaties betaalbaar worden. Ondanks dat de prijzen al flink lager zijn, verwachten veel expert dat de komende jaren de zonnepanelen alsnog met 25 procent zullen dalen. Dit betekent dat de terugverdientijden korter worden, waardoor een steeds grotere markt geïnteresseerd raakt in zonne-energie.

 

Vraag direct een offerte op maat aan voor de nieuwste zonnepanelen

 

Bent u van plan om zonnepanelen te laten installeren, dan is het verstandig om bij een betrouwbare leverancier en installateur advies in te winnen over de laatste ontwikkelingen. Het team van ing. Mitchell van der Meij beschikt over maar liefst 10 jaar ervaring op het gebied van zonnepanelen installaties. Ons team is klein genoeg om perfecte service te leveren, maar groot genoeg om elke klus aan te kunnen. Bovendien ontvangt u exclusieve burenkorting van vijf procent als u samen met uw buren of andere bekenden een installatie door ons laat uitvoeren. Vraag meteen een offerte op maat aan voor de nieuwste zonnepanelen.

Vraag uw offerte aan

Heeft u interesse in zonnepanelen voor uw woning? Vraag dan hier een offerte aan en u ontvangt van ons een op maat gemaakt voorstel.