VOORDELEN VAN ZONNEPANELEN

Redenen om zonnepanelen

aan te schaffen

Bij de aanschaf van zonnepanelen zijn er veel vragen te beantwoorden. Welke zonnepanelen zijn voor u het meest geschikt. Welke omvormer past het beste bij uw installatie. Hoeveel stroom ga ik opwekken met mijn zonnepanelen. Deze en meer vragen zijn goed om vooraf beantwoord te hebben. Ook is het goed om vooraf de voordelen van zonnepanelen helder te hebben. Daarom hebben wij alvast een overzicht voor u gemaakt van voordelen.

Goed voor het milieu

Doordat u deels of geheel in uw eigen energiebehoefte voorziet, belast u het milieu minder. Zonlicht is onuitputtelijk en de elektriciteitsproductie met zonnepanelen veroorzaakt geen uitstoot van Co2. 

 

Beter energielabel voor uw woning

Het plaatsen van zonnepanelen op uw woning heeft een positief effect op het energielabel van uw woning.  Een woning met een beter energielabel is comfortabeler en energie zuiniger.

Logo

Besparen op uw energierekening

Op het moment dat de zonnepanelen geïnstalleerd zijn bij u gaat het besparen beginnen. U gaat uw eigen stroom opwekken en deze hoeft u niet meer af te nemen bij uw energieleverancier. 

Vraag uw offerte aan

Heeft u interesse in zonnepanelen voor uw woning? Vraag dan hier een offerte aan en u ontvangt van ons een op maat gemaakt voorstel.