Zonnepanelen accu opslag VAN LG

SLA UW EIGEN OPGEWEKTE STROOM OP

Foto Resu, uw zonnepanelen Specialist

De beste zonnepanelen accu voor opslag energie bij Mitchell van der Meij

De discussie over zonne energie draait tegenwoordig steeds meer om het opslaan van de zonne energie. Hoe is het mogelijk om de energie die de zonnepanelen tijdelijk aanmaken bewaard kan blijven tot het moment dat we de energie daadwerkelijk nodig hebben? Met een zonnepanelen accu voor de opslag is het mogelijk om deze zonne energie op te slaan. Het team van ing. Mitchell van der Meij is op de hoogte van de laatste trends op het gebied van zonnepanelen accu opslag. Met een ervaring van tien jaar hebben wij veel klanten naar tevredenheid geholpen met onafhankelijk advies over zonnepanelen en de zonnepanelen installatie. Bent u benieuwd wat wij voor de zonnepanelen accu opslag in uw situatie kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie of vraag een offerte op maat aan.

Accu opslag zonnepanelen voor betere verdeling vraag en aanbod

Zodra de zon schijnt, wekken de zonnecellen zonne energie op. Dit is echter niet altijd hetzelfde tijdstip als wanneer de vraag voor elektriciteit noodzakelijk is. Het verschil tussen vraag en aanbod wordt op dit moment door de grote elektriciteitscentrales op het net gecompenseerd. Door de grote opmars van zonnepanelen systemen, is het echter steeds belangrijker om een oplossing te vinden voor de tijdelijke opslag van zonne energie in de vorm van accu´s of batterijen. Met zonnepanelen accu opslag bereik je een optimale vorm om in de zelfvoorziening te voorzien. Als u overdag niet thuis bent, maar gedurende de avonduren na zonsondergang wel, zorgt u met de batterij thuis opslag dat de overdag opgewekte energie ´s avonds beschikbaar wordt om te gebruiken.

Wat heeft u nodig voor zonnepanelen accu opslag?

Het belangrijke onderdeel voor het opslaan van de zonne energie is de uiteraard de accu. Hoe meer batterijen u aansluit bij de zonnepanelen, des te meer energie u kunt bewaren. De zonne energie dient weer beschikbaar te komen op het elektriciteitsnet wanneer u energie nodig heeft. Hiervoor dient u een batterij-omvormer aan te schaffen. De batterij-omvormer zet de gelijkstroom van de batterijen, oftewel de DC-stroom, om in wisselstroom op het elektriciteitsnet, de AC-stroom.

Systeem met slimme sturing bij accu opslag zonnepanelen

Accu´s zijn vrij kostbaar en variëren in levensduur aan de hand van het aantal keren dat ze worden opgeladen en ontladen. Hoe vaker ze worden gebruikt, des te sneller de accu´s aan capaciteit verliezen. Het is daarom verstandig om de batterijen slim toe te passen. Laad de batterijen alleen op als er veel zon aanwezig is en u weinig energie verbruikt. Verbruikt u veel energie en schijnt de zon weinig, dan is het verstandig om de batterij niet toe te passen, maar aan het net te leveren. Voor deze slimme methode van opladen is een systeem met slimme sturing noodzakelijk. Aan de hand van de weersverstandig zorgt het systeem dat op het juiste moment de batterij wordt ingezet.

Zonnepanelen accu opslag kosten

De kosten voor de zonnepanelen accu opslag hangen sterk af van de capaciteit waar u naar op zoek bent. De accu vormt het duurste element. Hoe meer accu´s u laat installeren, des te hoger de kosten worden. Ook zijn batterij-omvormers vrij kostbaar. Een SMA batterij-omvormer bedraagt bijna het dubbele tarief van een zonnepanelen omvormer met hetzelfde vermogen. Het systeem van slimme sturing is dan wel aardig wat goedkoper en bedraagt enkele honderden euro´s. De specialisten van ing. Mitchell van der Meij komen graag bij u langs om een vrijblijvende offerte op maat voor u op te stellen.

Vraag direct een offerte voor zonnepanelen accu opslag

Bent u benieuwd op stroom opslaan met zonnepanelen door middel van een accu voor uw situatie geschikt is? Of wilt u meer weten over de tarieven voor de zonnepanelen accu opslag? Vraag dan direct een offerte op maat aan voor zonnepanelen met batterij opslag. Ons team is klein genoeg om een uitstekende service te leveren, maar groot genoeg om iedere klus aan te kunnen. Wij werken bovendien uitsluitend met ons eigen personeel, dat vakkundig is opgeleid en over de juiste certificaten beschikt. Ook beschikken wij over een eigen storingsdienst, die gelijk ter plekke is om eventuele problemen op te lossen.

LG 1, uw zonnepanelen Specialist                    SolarEdge Logo, uw zonnepanelen Specialist

BESCHIKBARE ACCU PAKKETTEN

Opslag 6,5 kWh

5KW En 65 KWh, uw zonnepanelen Specialist

Dit pakket bestaat uit

Accu
LG CHEM RESU 6,5 kWh

Omvormer
StorEdge SE5K 3-Fase

Energiemeter
SolarEdge

Installatie
Volledige installatie

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op voor meer informatie

Meer Informatie, uw zonnepanelen Specialist

Opslag 10,0 kWh

SE10KW 10kWH, uw zonnepanelen Specialist

Dit pakket bestaat uit

Accu
LG CHEM RESU 10,0 kWh

Omvormer
SolarEdge  S10K 3-Fase

Energiemeter
SolarEdge

Installatie
Volledige installatie

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op voor meer informatie

Meer Informatie, uw zonnepanelen Specialist

Opslag 10,0 kWh

Pakket, uw zonnepanelen Specialist

Dit pakket bestaat uit

Accu
LG CHEM RESU 10,0 kWh

Omvormer
SolarEdge SE3680 HD WAVE

Interface
StoreEdge DC 3680W

Installatie
Volledige installatie

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op voor meer informatie

Meer Informatie, uw zonnepanelen Specialist

Vraag uw offerte aan

Vraag een offerte aan en u weet gelijk wat we voor u kunnen doen. Ook kunt u een offerte check-up laten doen door ons van een door u ontvangen offerte. Vul uw gegevens in en we gaan gelijk voor u aan de slag!

Particuliere offerte aanvragen

Heeft u interesse in zonnepanelen voor uw woning? Vraag dan hier een offerte aan en u ontvangt van ons een op maat gemaakt voorstel.

Zakelijke offerte aanvragen

Heeft u interesse in zonnepanelen voor een bedrijfspand? Vraag dan een hier offerte aan en u ontvangt van ons een op maat gemaakt voorstel.