TALESUN 365 WATTPIEK
FULL BLACK ZONNEPANELEN

HOGE OPBRENGST EN EEN
KORTE TERUGVERDIENTIJD

De krachtpatser van Talesun met 365Wp: iets voor u?

De zonnepanelen van Talesun worden gemaakt door één van de grootste fabrikanten van zonnepanelen. Talesun behoort tot de Tier 1 lijst. Hierdoor behoort zij tevens tot de tien grootste en betrouwbaarste leveranciers ter wereld. Talesun is in 2011 opgericht in China en heeft als enige Chinese fabrikant het VDE Quality-tested Certificaat ontvangen. Sinds haar oprichting kent zij een voortzettende groei en produceert constante hoge kwaliteit vanwege haar volledig geautomatiseerde productielijnen met materiaal uit Italië, Duitsland en Japan. Zij is hierdoor een geduchte concurrent in de wereld van producenten en leveranciers van zonne-energie.

Vraag een offerte aan voor voor de levering en installatie van de Talesun 365Wp zonnepanelen.

Image3 2, uw zonnepanelen Specialist

Talesun Full Black zonnepanelen 365Wp

Dit zonnepaneel van Talesun, de full black , is een door ons veel geleverd zonnepaneel. De vriendelijke prijs in combinatie met een mooie jaaropbrengst  maken dit paneel zeer gewild.

De garantietermijn van deze zonnepanelen van Talesun is 25 jaar. De kwaliteit is uitermate hoog van deze zonnepanelen.
Talesun zonnepanelen zijn bij ons verkrijgbaar met een sterkte van 365Wp.

 

De zonnepanelen van Talesun: wat zijn de kenmerken?

Zoals hiervoor al gezegd zijn de producten van Talesun van een goede kwaliteit. Dus wat zijn nu eigenlijk de kenmerken van deze zonnepanelen? Exacte kenmerken zijn lastig te omschrijven, omdat deze verschillen per model en uitvoering van de panelen. Er zijn verschillende soorten Talesun zonnepanelen te koop waarbij de specifieke eigenschap weer verschillen. Een overkoepelende eigenschap bij de Talesun zonnepanelen is dat deze tot de monokristallijn behoren. Hierdoor hebben de panelen een zwarte kleur en kunnen zij zowel energie opwekken bij zon maar ook bij gefilterd daglicht. Dit is een eigenschap die de panelen geschikt maakt voor de Europese markt. Wat betreft de duurzaamheid vallen de Talesun zonnepanelen in de middenklasse, maar daar betaald u dan ook naar.

Type 
Monokristalijn 365 Wattpiek

Afmetingen
1710 x 1030 x 35 mm

Kleur 
Volledig zwart
(met een zwart frame)

Garantie
25 jaar

CE, uw zonnepanelen Specialist
Tuv Management Service Vector Logo, uw zonnepanelen Specialist

Prijzen van Talesun 365Wp zonnepanelen

4 panelen

Vanaf

€ 1985,21
incl. BTW

Omvormer
Trannergy

Verwachte jaaropbrengst
1358 kW / h

Terugverdientijd
5,3 jaar

Offerte Knop, uw zonnepanelen Specialist

6 panelen

Vanaf

€ 2584,87
incl. BTW

Omvormer
Trannergy

Verwachte jaaropbrengst
2037 kW / h

Terugverdientijd
4,6 jaar

Offerte Knop, uw zonnepanelen Specialist

9 panelen

Vanaf

€ 3499,37
incl. BTW

Omvormer
Trannergy

Verwachte jaaropbrengst
3055 kW / h

Terugverdientijd
4,1 jaar

Offerte Knop, uw zonnepanelen Specialist

12 panelen

Vanaf

€ 4571,36
incl. BTW

Omvormer
Trannergy

Verwachte jaaropbrengst
4073 kW / h

Terugverdientijd
4,0 jaar

Offerte Knop, uw zonnepanelen Specialist

Wat zijn de voor- en nadelen van de Talesun zonnepanelen?

Indien u mogelijk geïnteresseerd bent in Talesun zonnepanelen en twijfelt of u deze panelen of wellicht zonnepanelen van een ander merk wilt aanschaffen, is het relevant om eens te kijken naar de voor- en nadelen van de Talesun zonnepanelen. Hier worden deze daarom op een rij gezet. Met name op het gebied van kwaliteit-prijs verhouding scoort zij erg hoog ten aanzien van concurrenten. De gebruikte materialen komen immers gewoon uit gebruikelijke productielijnen vanuit Duitsland, Italie of Japan. Maar vanwege de arbeidsmarkt in China die gekenmerkt wordt door lagere lonen en een goedkoper productieproces kunnen de prijzen lager gehouden worden dan producenten vanuit Europese landen. Omdat de Talesun zonnepanelen vervolgens op de Europese markt komen, moet Talesun aan vergaande vereisten voldoen, zowel ten aanzien van de duurzaamheid van de producten als ten aanzien van de arbeidsvoorwaarden. Hierdoor wordt ook de kwaliteit van het arbeidsproces gewaarborgd en daarmee een eerlijke concurrentie.

Vraag uw offerte aan

Vraag een offerte aan en u weet gelijk wat we voor u kunnen doen. Ook kunt u een offerte check-up laten doen door ons van een door u ontvangen offerte. Vul uw gegevens in en we gaan gelijk voor u aan de slag!

Particuliere offerte aanvragen

Heeft u interesse in zonnepanelen voor uw woning? Vraag dan hier een offerte aan en u ontvangt van ons een op maat gemaakt voorstel.

Zakelijke offerte aanvragen

Heeft u interesse in zonnepanelen voor een bedrijfspand? Vraag dan een hier offerte aan en u ontvangt van ons een op maat gemaakt voorstel.