MONTAGEMATERIALEN VAN ZONNEPANELEN

WIJ REGELEN ALLES VOOR U

Voor de montage van de zonnepanelen zijn de montagematerialen verschillend. Voor schuine daken wordt er gebruik gemaakt van dakhaken die worden geschroefd op de daklatten.

 

Op deze dakhaken wordt er een U profiel gemaakt waarop de rails wordt bevestigd. De zonnepanelen worden vervolgens gemonteerd op dit profiel.

Voor de montage van zonnepanelen op platte daken maken we gebruik van een systeem waarbij er een constructie op maat wordt gemaakt van hoogwaardig geanodiseerd aluminium. Deze constructie wordt onder de ideale hoek en ideale oriëntatie geplaatst.

Op deze manier wordt er het hoogste rendement gehaald. De constructie wordt verzwaard met ballast waardoor er niet geboord of geschroefd hoeft te worden door het dak.

Heeft u interesse in de zonnepanelen van ing. Mitchell van der Meij? Neem dan direct contact op voor een persoonlijke advies op maat. Onze experts komen vrijblijvend bij u langs.

Vraag uw offerte aan

Heeft u interesse in zonnepanelen voor uw woning? Vraag dan hier een offerte aan en u ontvangt van ons een op maat gemaakt voorstel.