LG 340 Wp NeON®2 Black ZONNEPANELEN

Absulute kracht en klasse

LG NeON® 2 Black

Het LG NeON® 2black zonnepaneel  is onderscheiden met de gerenommeerde Instersolar Award 2015 voor de toegepaste technologie. Dankzij deze technologie, die de opbrengst en de betrouwbaarheid verhoogd, is dit zonnepaneel krachtig en veelzijdig.

Deze zonnepanelen zijn verkrijgbaar met een sterkte van 340Wp en hebben een grarantietermijn van 25 jaar.

De LG NeON® 2 Black is voorzien van een mat zwart frame,zwarte achterfolie en zwarte cellen met dunne elektrodes. Dit zonnepaneel is geschikt voor plaatsing op ieder dak.

LG Logo

De voordelen van zonnepanelen van LG

De zonnepanelen van LG behoren tot een hoog segment. Deze zonnepanelen zijn van hoogwaardige kwaliteit en bereiken een zeer hoog rendement. Zonnepanelen van LG zijn daarom een zeer goede investering. U zal immers al vrij snel meer produceren dan u zelf zult verbruiken, waardoor u relatief snel kunt gaan salderen. Daarom zijn deze zonnepanelen ook uitermate geschikt voor op een klein dak. Indien u een kleiner oppervlakte beschikbaar heeft voor het plaatsen van zonnepanelen, kunnen de zonnepanelen van LG er dus voor zorgen dat u alsnog een hoog rendement kunt behalen met relatief weinig zonnepanelen. Daarnaast investeert LG in ontwikkelingen en nieuwe technologieën. Op deze manier worden de nieuwste technieken steeds toegepast, hetgeen wederom ten voordele van de kwaliteit kan uitwerken.

Het logische gevoel zal wellicht zijn dat een zonnepaneel meer gaat produceren bij hoge temperaturen, maar in de praktijk werkt dit vaak lang niet altijd zo. Indien een paneel oververhit raakt door de metalen onderlaag zal dit juist averechts werken op het rendement. De zonnepanelen van LG hebben deze metalen laag niet, waardoor zij aan twee kanten energie kunnen opwekken. Dit is daarom ook zeker een voordeel van deze investering.

Prijzen van de LG 340Wp NeON® 2 Black zonnepanelen

Type
Monokristalijn 340 Wattpiek
(LG340N1K-V5.AW2)

Afmetingen
1640 x 1000 x 35 mm

Kleur
Volledig zwart met zwart frame

Garantie
25 jaar

keurmerk MCS APP PR
Keurmerk EUPD Research 2018
CE keurmerk
Keurmerk Inter Solar Award 2015

4 panelen

Vanaf

€ 2402,31

 

Verwachte jaaropbrengst
1224 kW / h

Terugverdientijd
7,3 jaar

6 panelen

Vanaf

€ 3165,40

 

Verwachte jaaropbrengst
1836 kW / h

Terugverdientijd
6,4 jaar

9 panelen

Vanaf

€ 4395,01

 

Verwachte jaaropbrengst
2754 kW / h

Terugverdientijd
6,0 jaar

12 panelen

Vanaf

€ 5822,40

 

Verwachte jaaropbrengst
3672 kW / h

Terugverdientijd
5,9 jaar

Vraag uw offerte aan

Vraag een offerte aan en u weet gelijk wat we voor u kunnen doen. Ook kunt u een offerte check-up laten doen door ons van een door u ontvangen offerte. Vul uw gegevens in en we gaan gelijk voor u aan de slag!

Particuliere offerte aanvragen

Heeft u interesse in zonnepanelen voor uw woning? Vraag dan hier een offerte aan en u ontvangt van ons een op maat gemaakt voorstel.

Zakelijke offerte aanvragen

Heeft u interesse in zonnepanelen voor een bedrijfspand? Vraag dan een hier offerte aan en u ontvangt van ons een op maat gemaakt voorstel.