LG 355Wp NeON®2 Full Black ZONNEPANELEN

Absulute kracht en klasse

LG NeON® 2 Black

Het LG NeON® 2black zonnepaneel  is onderscheiden met de gerenommeerde Instersolar Award 2015 voor de toegepaste technologie. Dankzij deze technologie, die de opbrengst en de betrouwbaarheid verhoogd, is dit zonnepaneel krachtig en veelzijdig.

Deze zonnepanelen zijn verkrijgbaar met een sterkte van 355Wp en hebben een garantietermijn van 25 jaar.

De LG NeON® 2 Black is voorzien van een mat zwart frame,zwarte achterfolie en zwarte cellen met dunne elektrodes. Dit zonnepaneel is geschikt voor plaatsing op ieder dak.

LG 1, uw zonnepanelen Specialist

De voordelen van zonnepanelen van LG

De zonnepanelen van LG behoren tot een hoog segment. Deze zonnepanelen zijn van hoogwaardige kwaliteit en bereiken een zeer hoog rendement. Zonnepanelen van LG zijn daarom een zeer goede investering. U zal immers al vrij snel meer produceren dan u zelf zult verbruiken, waardoor u relatief snel kunt gaan salderen. Daarom zijn deze zonnepanelen ook uitermate geschikt voor op een klein dak. Indien u een kleiner oppervlakte beschikbaar heeft voor het plaatsen van zonnepanelen, kunnen de zonnepanelen van LG er dus voor zorgen dat u alsnog een hoog rendement kunt behalen met relatief weinig zonnepanelen. Daarnaast investeert LG in ontwikkelingen en nieuwe technologieën. Op deze manier worden de nieuwste technieken steeds toegepast, hetgeen wederom ten voordele van de kwaliteit kan uitwerken.

Het logische gevoel zal wellicht zijn dat een zonnepaneel meer gaat produceren bij hoge temperaturen, maar in de praktijk werkt dit vaak lang niet altijd zo. Indien een paneel oververhit raakt door de metalen onderlaag zal dit juist averechts werken op het rendement. De zonnepanelen van LG hebben deze metalen laag niet, waardoor zij aan twee kanten energie kunnen opwekken. Dit is daarom ook zeker een voordeel van deze investering.

Prijzen van de LG 355Wp NeON® 2 Black zonnepanelen

Type
Monokristalijn 355 Wattpiek
(LG355N1K-V5.AW2)

Afmetingen
1640 x 1000 x 35 mm

Kleur
Volledig zwart met zwart frame

Garantie
25 jaar

APP PR, uw zonnepanelen Specialist
Award Logo, uw zonnepanelen Specialist
CE, uw zonnepanelen Specialist
Award Logo 2, uw zonnepanelen Specialist

4 panelen

Vanaf

€ 2402,31

 

Verwachte jaaropbrengst
1278 kW / h

Terugverdientijd
7,2 jaar

Offerte Knop, uw zonnepanelen Specialist

6 panelen

Vanaf

€ 3165,40

 

Verwachte jaaropbrengst
1917 kW / h

Terugverdientijd
6,2 jaar

Offerte Knop, uw zonnepanelen Specialist

9 panelen

Vanaf

€ 4395,01

 

Verwachte jaaropbrengst
2876 kW / h

Terugverdientijd
5,8 jaar

Offerte Knop, uw zonnepanelen Specialist

12 panelen

Vanaf

€ 5822,40

 

Verwachte jaaropbrengst
3834 kW / h

Terugverdientijd
5,7 jaar

Offerte Knop, uw zonnepanelen Specialist

Vraag uw offerte aan

Vraag een offerte aan en u weet gelijk wat we voor u kunnen doen. Ook kunt u een offerte check-up laten doen door ons van een door u ontvangen offerte. Vul uw gegevens in en we gaan gelijk voor u aan de slag!

Particuliere offerte aanvragen

Heeft u interesse in zonnepanelen voor uw woning? Vraag dan hier een offerte aan en u ontvangt van ons een op maat gemaakt voorstel.

Zakelijke offerte aanvragen

Heeft u interesse in zonnepanelen voor een bedrijfspand? Vraag dan een hier offerte aan en u ontvangt van ons een op maat gemaakt voorstel.