FD GAZELLEN 2020 EN 2021

Elk jaar organiseert Het Financieele Dagblad de FD Gazellen: dé awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland, een van de meest prestigieuze ondernemersprijzen van Nederland.

De FD Gazellen Awards zijn prijzen die Het Financieele Dagblad (onderdeel van FD Mediagroep) uitreikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Het belangrijkste criterium om voor de FD Gazellen Awards in aanmerking te komen is:

  • de omzetgroei over de driejarige periode is ononderbroken;
  • in het eerste jaar bedraagt de omzet minimaal € 250.000;
  • ten minste op 1 januari 2017 economisch actief;
  • in het laatste jaar dient het nettoresultaat positief te zijn en in de voorgaande twee jaar maximaal één jaar verlieslatend;
  • bedrijven dienen financieel gezond te zijn;

In 2020 zijn we net als in 2019 uitgeroepen tot FD Gazellen

Dit houdt in dat we één van de snelst groeiende bedrijven in Nederland zijn. Hier zijn we uiteraard erg trots op en we zien ons harde werk en goede service naar onze klanten hiermee beloond.

Om in aanmerking te komen voor de FD Gazellen Awards zijn er een aantal criteria opgesteld op basis van financiële gezondheid en bedrijfsresultaat. Wij zijn zeer trots dat wij al vanaf 2019 worden uitgeroepen tot FD Gazellen. We hopen ook in het jaar dat we 10 jaar bestaan deze award weer mogen ontvangen. 

Heeft u interesse in de zonnepanelen van ing. Mitchell van der Meij? Neem dan direct contact op voor een persoonlijke advies op maat. Onze experts komen vrijblijvend bij u langs.

Vraag uw offerte aan

Heeft u interesse in zonnepanelen voor uw woning? Vraag dan hier een offerte aan en u ontvangt van ons een op maat gemaakt voorstel.