Man met zonnepanelen op het dak

Duurzaamheidslening

Wat is de Duurzaamheidslening?

Voor het verduurzamen van uw woning is het mogelijk om een duurzaamheidslening aan te vragen. Met deze lening kunt u tegen gunstige voorwaarden, onder andere, uw zonnepanelen financieren.

U kunt de duurzaamheidslening aanvragen bij uw gemeente. Samen met de aanvraag dient u een offerte in te dienen. Deze offerte kunt u bij ons opvragen.

De duurzaamheidslening wordt verstrekt in de vorm van een depot. Als de lening akkoord is bevonden door de gemeente, kunt u de zonnepanelen laten plaatsen.

Ná het plaatsen van de zonnepanelen ontvangt u van ons de factuur. Deze factuur dient u in bij de gemeente en de gemeente zal de factuur voldoen uit het depot.

Kan ik een Duurzaamheidslening aanvragen bij mijn gemeente?

Om deze vraag te kunnen beantwoorden verwijzen wij u naar de website van de SVN. Op deze website kunt u aan de hand van uw postcode checken of uw gemeente ook een Duurzaamheidslening verstrekt.

Wilt u een goed advies en een voorstel van ons?

Wilt u een advies welke zonnepanelen het beste bij uw situatie past? Vraag dan gerust een offerte aan.

De opgevraagde offerte kunt u gebruiken om een Duurzaamheidslening aan te vragen.

Vraag uw offerte aan

Vraag een offerte aan en u weet gelijk wat we voor u kunnen doen. Ook kunt u een offerte check-up laten doen door ons van een door u ontvangen offerte. Vul uw gegevens in en we gaan gelijk voor u aan de slag!

Particuliere offerte aanvragen

Heeft u interesse in zonnepanelen voor uw woning? Vraag dan hier een offerte aan en u ontvangt van ons een op maat gemaakt voorstel.

Zakelijke offerte aanvragen

Heeft u interesse in zonnepanelen voor een bedrijfspand? Vraag dan een hier offerte aan en u ontvangt van ons een op maat gemaakt voorstel.