De beste zonnepanelen van 2020

De beste zonnepanelen van 2020

 

Denkt u na over het verduurzamen van uw woning of bedrijfspand door de beste zonnepanelen van 2020 te laten plaatsen? De afgelopen jaren is duurzaam wonen aan een heuse opmars bezig. Met speciale programma´s stimuleert de Rijksoverheid energiezuiniger wonen. Door allerlei subsidies en kortingen te verschaffen, wordt het ook steeds lucratiever om op groene energie over te stappen. Een van de verduurzamelingsmaatregelen is het installeren van zonnepanelen op het dak van uw woning of bedrijfspand. Wat zijn echter de beste zonnepanelen om te installeren en wat zijn de zonnepanelen kosten? Het team van ing. Mitchell van der Meij geeft u graag persoonlijk advies over een zonnepanelen installatie. Met maar liefst tien jaar ervaring weten wij voor iedere uitdaging een passende oplossing te vinden. Bovendien werken wij enkel met eigen personeel en huren we geen externen in. Benieuwd wat de juiste zonnepanelen voor uw dak zijn? Vraag direct een offerte op maat aan.

 

De beste zonnepanelen van 2020 op uw dak installeren

 

Een van de beste manieren om een duurzame aanpassing aan uw woning te realiseren, is door het plaatsen van zonnepanelen. Door middel van zonne-energie wekt u groene stroom op, waardoor u het energieverbruik via het elektriciteitsnetwerk kunt verminderen. Niet alleen is dit goed voor uw portemonnee, ook draagt u op deze wijze bij aan het milieu. Het grote nadeel van het zonnepanelen installatie is dat het om een aanzienlijke investering gaat. Bij een serie van zes zonnepanelen bedraagt de prijs bijvoorbeeld circa € 520,- per paneel. Hoe meer zonnepanelen u echter aanschaft, des te goedkoper de producten per stuk worden. Zo bedragen achttien zonnepanelen nog maar circa € 420,- per paneel.

 

Voordelen van het gebruik van de beste zonnepanelen van 2020

 

Ondanks de hoge installatieprijzen biedt het opwekken van stroom via zonne-energie talrijke voordelen. We zetten ze op een rij:

 

Kosten besparen op uw energierekening

 

Met het installeren van de beste zonnepanelen van 2020 op het dak van uw woning of bedrijf bespaart u jaarlijks aanzienlijk op uw energierekening. Met een set van tien zonnepanelen ontvangt u bijvoorbeeld jaarlijks al een besparing tot € 600,-. Als u bovendien meer groene stroom opwekt dan u verbruikt, is het mogelijk om het overschot aan opgewekte energie aan uw energieleverancier te verkopen. De kosten voor de zonnepanelen verdient u dan ook binnen tien jaar terug.

 

De woningwaarde verhoogt

 

Door het laten plaatsen van zonnepanelen verbetert het energielabel van uw woning of bedrijf. Sinds 2015 bent u als eigenaar verplicht om dit energielabel te laten zien, bijvoorbeeld als u van plan bent om uw huis of bedrijfsruimte te verkopen. Met zonnepanelen vermindert u de Energie Index, waardoor u in een hogere energieklasse van het energielabel terecht komt. Dit zorgt voor een stijging van de woningwaarde.

 

De beste zonnepanelen dragen bij aan het milieu

 

Doordat u zelf stroom opwekt met zonne-energie, verbruikt u geen eindige, fossiele brandstoffen. U zorgt ervoor dat u met de duurzame energie uw eigen CO2-uitstoot vermindert. De installatie van zonnepanelen draagt dan ook bij aan een schoner en duurzamer milieu. Bijkomend voordeel van de zonnepanelen is dat zij geen geluidsoverlast veroorzaken bij het omzetten van zonlicht in energie.

 

De beste zonnepanelen 2020 met elkaar vergelijken

 

Hoe kiest u de beste zonnepanelen van 2020 om op uw woning te plaatsen? Er zijn allerlei kenmerken waaraan een zonnepaneel dient te voldoen om optimaal te functioneren.

 

  • Het rendement van de zonnepanelenAls u over weinig oppervlakte op uw dak beschikt, is het belangrijk om op het rendement van de zonnepanelen te letten. Een zonnepanelen-installatie die uitstekend functioneert, beschikt over een rendement van 20 tot 22 procent.
  • Garantie op de zonnepanelenWanneer u op het beste merk zonnepanelen 2019 zoekt, is het van belang om de garantie van de panelen te onderzoeken. Als de installatie onverhoopt niet meer functioneert, komt de garantie namelijk goed van pas.

De beste merken zonnepanelen

 

Over het algemeen zijn de merken van de zonnepanelen die onder tier 1 vallen van de betrouwbaarste en beste kwaliteit. Voorbeelden van merken die tot tier 1 gerekend worden, zijn Sun Power, REG, LG, Canadian Solar, Solarworld, Panasonic, Renesola, Solarwatt en Luxor. Doordat vanaf 2013 de importkosten van Chinese merken aanzienlijk zijn gestegen, is de zonnepanelen markt veel stabieler geworden. Hierdoor maken Europese ondernemingen een reële kans en ontstaan er ook bij Chinese bedrijven hoogwaardigere zonnepanelen.

 

Vraag meteen een offerte op maat aan voor de beste zonnepanelen

 

Bent u van de plan de beste zonnepanelen aan te schaffen en wilt u een helder en eerlijk zonnepanelen advies? Het team van ing. Mitchell van der Meij voert iedere zonnepanelen installatie uit met ons eigen personeel. Van het eerste contact met de klant tot het installeren van de zonnepanelen. Vraag meteen een offerte op maat aan voor zonnepanelen op uw dak.

Vraag uw offerte aan

Heeft u interesse in zonnepanelen voor uw woning? Vraag dan hier een offerte aan en u ontvangt van ons een op maat gemaakt voorstel.