IK BEN AKKOORD MET DE UITGEBRACHTE OFFERTE

Ik ben akkoord met de uitgebrachte offerte en nu?

U heeft van ons een offerte ontvangen voor het leveren en installeren van zonnepanelen. Bent u akkoord met deze offerte? Dan ontvangen we graag van u de offerte ondertekend retour.

Hoe kan ik de ondertekende offerte retourneren?

  • Per mail :
    U kunt de ondertekende offerte inscannen en aan ons toesturen per mail naar duncan@mitchellvandermeij.nl Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op voor het inplannen van de installatiedatum.
     
  • Digitaal ondertekenen:
    Heeft u geen mogelijkheid om in te scannen of wilt u op een andere manier akkoord geven? Dan hebben wij de mogelijkheid om de offerte digitaal te ondertekenen. U kunt dan met de muis, op de tablet of op uw telefoon een handtekening zetten op de offerte. Wilt u gebruik maken van deze optie? Dan kunt u ons een mail sturen of vult u onderstaand formulier in.

STUUR MIJ EEN MAIL VOOR DIGITAAL ONDERTEKENEN

Ná het invullen en verzenden van het formulier ontvangt u een mail met daarin een link naar de offerte. Door het aanklikken van deze link word de offerte geopend en kunt u uw handtekening voor akkoord zetten.

U ontvangt een exemplaar van de door u ondertekende offerte per mail voor uw eigen administratie.

Binnen 2 werkdagen nemen wij contact met u op voor het inplannen van de installatiedatum.

Mocht u nog vragen hebben? Neemt u dan contact met ons op, we helpen u graag verder.

Vraag uw offerte aan

Heeft u interesse in zonnepanelen voor uw woning? Vraag dan hier een offerte aan en u ontvangt van ons een op maat gemaakt voorstel.