10-JARIG BESTAAN

AL 10 JAAR LANG DÉ ZONNEPANEELSPECIALIST

27128e MvdM Beeldmerk, uw zonnepanelen SpecialistZonnepanelen voor de particuliere en zakelijke markt

Zonnepanelen kunnen voor iedereen voordelen bieden, zowel voor particulieren als voor zakelijke klanten. Met zonnepanelen kunt u uw eigen dak tot een privé energiecentrale ombouwen. Hiermee kunt u grote kosten besparen en maakt u een duurzame investering voor de toekomst. Is de investering in een zonnepaneleninstallatie iets voor u? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Het team van ing. Mitchell van der Meij is gespecialiseerd in de advisering, levering en installatie van zonnepanelen.

 

De voordelen die wij u bieden :

  • Jarenlange ervaring
  • Een eigen team van experts staan voor u klaar
  • Eigen monteurs voor de installatie van uw zonnepanelen
  • Altijd A-merken zonnepanelen, omvormers en montagemateriaal 
  • Indien u met meerdere personen besluit om zonnepanelen aan te schaffen dan krijgt u 5% groepskorting.

Het complete traject van advies tot installatie bieden wij u aan. Wij leveren u de kwaliteit die nodig is voor een goed werkende zonnepaneel installatie. Bekijk hier de reviews van onze klanten.

Welke zonnepanelen zijn geschikt voor mij?

De juiste zonnepanelen en omvormer kiezen is best lastig. Er zijn vele aanbieders, soorten, merken en type's zonnepanelen. Wilt u weten welke zonnepanelen nu echt geschikt zijn voor uw situatie? Neem dan nu contact met ons op en u krijgt van ons het beste voorstel voor uw situatie.. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze en geven u altijd een eerlijk en duidelijk advies. 

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

Dit is verschillend voor iedere woning en situatie en uiteraard kunnen wij u hierbij helpen. Op basis van uw gegevens zullen we u altijd het beste aanbod doen voor uw situatie. Vraag vandaag nog een een offerte aan en u krijgt van ons een duidelijk en helder voorstel. Wij werken enkel met A-merken waardoor u verzekerd bent van een aanbod waarbij de garantietermijn van 25 jaar op de zonnepanelen geen uitzondering is. 

Waar moet ik nog meer rekening mee houden?

Wij nemen al het werk uit handen voor u. Zodra het duidelijk is wat uw wensen zijn, sturen wij u een offerte op maat. Deze offerte bespreken we graag met u. Als u akkoord bent hoeft u verder niets meer te doen. Wij zorgen voor een zorgeloze installatie, zorgen dat u wordt aangemeld bij de energieleverancier en als u dat wilt verzorgen wij de BTW teruggave voor u. Wilt u meer weten of wilt u een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op, we gaan gelijk voor u aan de slag.

Extra ondersteuning bij zonnepanelen voor particulieren

Bij de aanschaf van een zonnepaneelinstallatie komt wellicht veel kijken en lang niet iedereen is helemaal thuis in dit wereldje. Maar dit betekent niet dat dit voor deze mensen daarom niet is weggelegd. Voor iedereen is ondersteuning beschikbaar om slimme keuzes te maken ten aanzien van de investering in een zonnepaneelinstallatie. Zo biedt het team van ing. Mitchell van der Meij jarenlange ervaring, een team van eigen experts en eigen monteurs voor de installatie en montage van zonnepanelen aan. Zij kunnen u daarom bij alle stappen bijstaan en van advies voorzien. Op deze manier wordt geld verdienen met een zonnepaneleninstallatie voor iedereen toegankelijk en interessant. Ook kan iedere houder van zonnepanelen nu zelf op een digitaal apparaat de resultaten van de installatie zelf volgen, vaak via een app op een laptop, tablet of smartphone. Zo wordt het steeds vatbaarder en begrijpelijker voor iedereen.

De plaatsing van zonnepanelen bij particulieren

Zoals gezegd is een zonnepaneleninstallatie vrijwel voor iedere particulier mogelijk. In principe kunnen zonnepanelen immers op ieder dak geplaatst worden. Denk hierbij aan het dak van uw huis, of eventueel van uw garage en/of schuur. Wat een geschikte ligging is en hoe de panelen een zo hoog mogelijk rendement kunnen behalen, zullen experts bij het plaatsen van de installatie u van advies voorzien. Het plaatsen van een zonnepaneelinstallatie wordt steeds interessanter vanwege subsidies die de terugverdientijd van deze investering verkorten, waardoor u langer van de winst kunt genieten. Het is daarom raadzaam om een expert in te schakelen, die u van advies kan voorzien en u kunt bijstaan in het gehele proces.

Vraag uw offerte aan

Heeft u interesse in zonnepanelen voor uw woning? Vraag dan hier een offerte aan en u ontvangt van ons een op maat gemaakt voorstel.